Binnen

Wand- en plafondafwerking, van traditioneel stucwerk tot modern stucwerk. Van rijtjeswoning, vrijstaande villa tot bedrijfspand. Een bestaande bouw of nieuwbouw. Onze kwaliteit stucwerk staat voorop, het is dan ook belangrijk om een egaal en vlak geheel te creëren. Wij kunnen zowel machinaal als handmatig stucwerk leveren waardoor u altijd het beste eind resultaat krijgt. Ons stucwerk heeft een lange levensduur en is zeker bij ons betaalbaar. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten stucwerk. Neem gerust contact op!

Buiten

Afwerking van uw buitengevels, bestaand of nieuwbouw van groot tot klein. Hierbij is van belang dat de juiste materialen worden gebruikt. Dit doen wij vanuit een deskundig rapport om zo de juiste kwaliteit te kunnen leveren. We kunnen uw buitengevel op verschillende manieren en kleuren afleveren.

Latex

Latexspuiten is de meest moderne vorm van schilderen. Als u latex op uw wanden laat spuiten, heeft u geen verfroller meer nodig. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van verfrollen of kwasten krijgt u het strakste en egaalste eindresultaat.

Beton Ciré

Beton Ciré is een veelgevraagde afwerking vanwege de moderne en strakke uitstraling. Beton Ciré is slijtvast en waterdicht en daardoor ook geschikt voor uw badkamer, keuken en zelfs voor de vloer.

Lijstwerk

Om een plafond een luxere en/of klassiekere uitstraling te geven kan er gekozen worden voor lijstwerk, een platte plint of een ornament. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten en maten in lijstwerk.