Binnen

Van rijtjeswoning, vrijstaande villa tot bedrijfspand, een bestaande bouw of nieuwbouw. Onze kwaliteit stucwerk staat voorop, het is dan ook belangrijk om een egaal en vlak geheel te creëren. Wij kunnen zowel machinaal als handmatig stucwerk leveren waardoor u altijd het beste eind resultaat krijgt. Ons stucwerk heeft een oneindige levensduur en is zeker bij ons betaalbaar. Wilt u de wanden van een kleur voorzien? Hiervoor bieden we meerdere mogelijkheden. Neem gerust contact op.

Buiten

Afwerking van uw buitengevels, bestaand of nieuwbouw van groot tot klein. Hierbij is van belang dat de juiste materialen worden gebruikt. Dit doen wij vanuit een deskundig rapport om zo de juiste kwaliteit te kunnen leveren. We kunnen uw buitengevel op verschillende manieren en kleuren afleveren. Geef uw gevel een nieuwe uitstraling!

Latexspuiten

Latexspuiten is de meest moderne vorm van schilderen. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van verfrollen of kwasten krijgt u het strakste en egaalste eindresultaat. Strakker en sneller dus zeer prijstechnisch interessant!

Beton Ciré

Beton look is een veelgevraagde afwerking vanwege de moderne en strakke uitstraling. Beton Ciré is slijtvast, waterdicht en naadloos en daardoor ook geschikt voor uw badkamer, keuken en zelfs voor de vloer. Leverbaar in 64 standaardkleuren en in iedere RAL kleur.

Lijstwerk

Om een plafond een luxere en/of klassiekere uitstraling te geven kan er gekozen worden voor lijstwerk, een platte plint of een ornament. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten en maten in lijstwerk.